“Ik ben Robin de Munter, 24 jaar en ik woon in Zuiddorpe. Ik heb onlangs mijn masteropleiding Economische Psychologie aan de universiteit van Tilburg afgerond. De psychologie achter communicatie en marketing is wat me zo aansprak aan het vak tijdens mijn studie. Ik vind het interessant om te zien hoe mensen keuzes maken en wat hen drijft. Deze kennis komt bij communicatievraagstukken zeker van pas!”

Thuis in Zeeland

Tijdens haar studie woonde Robin op kamers in Breda. “Het was erg leuk om te zien hoe het leven in de stad eraan toe gaat, maar toch bleef het idee om terug te keren naar het Zeeuwse bij mij altijd hangen. Ik kwam ook elk weekend naar huis. Zeeland bleef eigenlijk altijd ‘thuis’. In mijn vrije tijd ga ik graag met vrienden op pad of ben ik sportief bezig. Ik voetbal in een hecht team bij FC Axel en ik ben dus regelmatig te vinden op het voetbalveld of in de kantine. Daarnaast ben ik sinds kort begonnen met tennissen en padellen, om tijdens de zomerstop ook nog lekker sportief bezig te kunnen zijn.”

Geen starter in het vak, wél bij Lievens

Naast studeren deed Robin de afgelopen tijd al wat werkervaring op, onder andere op de communicatieafdeling bij ZorgSaam Zeeuws-Vlaanderen. “Ik wilde na mijn studie graag verder met communicatie, maar wist nog niet precies in welke vorm. Werken voor verschillende opdrachtgevers bij een Zeeuws communicatiebureau leek me een mooie start, dus de keuze voor Lievens was makkelijk gemaakt! Op mijn eerste dag werd ik warm ontvangen door de collega’s en een bos bloemen op mijn bureau. De komende tijd kijk ik mee bij verschillende projecten, dus wie weet spreken we elkaar binnenkort nog eens!”