Lievens is een strategisch communicatiebureau. Wij bieden origineel denkwerk, krachtig advies en enthousiaste inzet. We zijn flexibel, denken mee en houden altijd het resultaat voor ogen.

Strategie, omgevingscommunicatie, participatie en verandercommunicatie; dat zijn onze specialismen. We werken vooral aan opdrachten rond thema’s zoals duurzaamheid, natuur, infrastructuur, zorg en energie. Lievens-adviseurs hebben passie voor het communicatievak én liefde voor Zeeland.

Nét dat beetje extra

We werken al jaren voor verschillende grote Zeeuwse projecten en organisaties. Daardoor kennen we de regio op ons duimpje. We beschikken over een breed netwerk. Hierdoor kunnen we actief verbanden leggen tussen mensen, organisaties en ontwikkelingen. Onze opdrachtgevers en stakeholders waarderen deze aanpak. En voor ons geeft het ons werk nét dat beetje extra.

Constant in ontwikkeling

Onze focus ligt op kwaliteit. Wij blijven voortdurend in ontwikkeling en delen vakkennis met elkaar en ons netwerk. Wij werken graag samen met andere experts, zoals creatieve bureaus, kennisinstituten, ingenieursbureaus en organisatiedeskundigen. Zo blijven we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends en behalen we samen het beste resultaat voor de opdrachtgever.

Lievens adviseurs hebben passie voor het communicatievak én liefde voor Zeeland
Ons team
Eelenna Welleman Adviseur eelenna@lievenscommunicatie.nl
Daniëlle Hendriks Adviseur danielle@lievenscommunicatie.nl
Antoinette Verkuijl-Rath Senior adviseur antoinette@lievenscommunicatie.nl
Robin de Munter Adviseur robin@lievenscommunicatie.nl
Wilmer Klaassen Adviseur wilmer@lievenscommunicatie.nl
Anne-Floor de Potter Adviseur anne-floor@lievenscommunicatie.nl
Wilbert den Besten Adviseur wilbert@lievenscommunicatie.nl
Mirjam de Jong Partner / Senior adviseur mirjam@lievenscommunicatie.nl
Isabelle Leenhouwers Partner / Manager backoffice isabelle@lievenscommunicatie.nl
Anneloes Lockefeer Senior adviseur anneloes@lievenscommunicatie.nl
Cora Zaaijer Partner / Senior adviseur cora@lievenscommunicatie.nl
Wij zijn altijd op zoek naar de juiste balans tussen luisteren, vertellen en dialoog.

Kom jij ons team versterken?

Sta je te popelen om grote – met name Zeeuwse – organisaties te ondersteunen bij strategische communicatie, verandercommunicatie, omgevingscommunicatie en participatietrajecten? Dan ben jij wellicht een adviseur die bij Lievens past! Stuur je open sollicitatie naar info@lievenscommunicatie.nl, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via 0118-655100.

collega's Lievens op de werkvloer