Mirjam de Jong - Lievens

Senior communicatieadviseur (32 – 40 uur)

Ben jij een ervaren communicatieadviseur met passie voor je vak? Wil je jouw strategische denkkracht inzetten voor maatschappelijke Zeeuwse opgaven zoals bereikbaarheid, waterveiligheid, passende zorg of de energietransitie? En lijkt het je leuk dat vanuit een adviesbureau met andere communicatieprofessionals te doen? Dan is Lievens op zoek naar jou!

Lees hier verder
Wilmer zit achter zijn laptop. Op tafel liggen kranten.

Medior communicatieadviseur

Wil jij nog beter worden in het communicatievak en meewerken aan communicatievraagstukken voor belangrijke Zeeuwse opgaven zoals bereikbaarheid, waterveiligheid, goede zorg of de energietransitie? Als medior adviseur bij Lievens werk je aan meerdere projecten. Je bent van begin tot einde betrokken bij een opdracht, maakt offertes, schrijft plannen en zorgt, samen met een of meer collega’s, voor een goede uitvoering.

Lees hier verder
Team op de foto

Kom jij ons team versterken?

Sta je te popelen om grote – met name Zeeuwse – organisaties te ondersteunen bij strategische communicatie, verandercommunicatie, omgevingscommunicatie en participatietrajecten? Dan ben jij wellicht een adviseur die bij Lievens past! Stuur je open sollicitatie naar info@lievenscommunicatie.nl, of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via 0118-655100.