Een vrouw in het bos.

Wat is jouw favoriete plek in Zeeland?

Dat is een lastige vraag! Er is in alle seizoenen zoveel moois te zien in Zeeland: Yerseke Moer, Nationaal park Oosterschelde, De Manteling, Veerse Meer, Oranjezon, Het Zwin, Verdronken land van Saeftinghe, de inlagen langs de Zeedijk… ik kan door blijven gaan! Ik vind dat zelfs het Sloegebied een bepaalde schoonheid heeft. Ik houd van de ruimte en de diversiteit aan landschappen in onze provincie. Maar ik word ook blij van alle dieren die er kruipen, lopen en vliegen. We hebben zoveel mooie natuur dat het op ieder moment van de dag de moeite waard is er op uit te gaan.

Hoe ontstond jouw liefde voor Zeeland?

Zeeland zit in mijn DNA. Ik ben een rasechte Zeeuwse. Geboren en opgegroeid in Heinkenszand op Zuid-Beveland. Na mijn studie in Limburg kwam ik weer terug om vervolgens niet meer weg te gaan. We woonden een aantal jaren op Noord-Beveland, daarna in de Zuid-Bevelandse polders en sinds een paar jaar wonen we in het mooie Kloetinge. We wonen hier heerlijk en maar op enkele minuten fietsen van de Goese binnenstad. Het is lekker rustig en toch alle faciliteiten in de buurt. En de mooie natuur is om de hoek!

Een stijger op het water met ondergaande zon op de achtergrond.

Hoe kun je je liefde voor Zeeland kwijt in je werk?

Onze klanten bevinden zich hoofdzakelijk in Zeeland. We mogen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van hun bedrijven, organisaties, medewerkers en teams. Dat op zich is al een hele eer. Daarnaast probeer ik waar mogelijk mijn bijdrage te leveren aan mijn directe omgeving en zo mee te helpen aan een mooie Zeeuwse toekomst zoals bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Zeeland.

Wat is jouw band met Lievens?

Lievens is een klant van mijn bedrijf, Janse & Janse. We mochten twee jaar geleden de directie begeleiden bij het bepalen van hun strategie voor de komende jaren. Daarnaast begeleidden we alle teamleden in hun DISC-analyse, een persoonlijkheidstest die helpt om nog beter samen te werken. We zijn nog steeds betrokken bij het aannemen van nieuwe teamleden en kijken hoe hun kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Het is een hele eer voor zo’n mooi, leuk en ondernemend bedrijf als Lievens te mogen werken. Ik ben er heel blij mee ze als klant in onze portefeuille te hebben.