Eind 2017 hield het project een nulmeting voordat de bouwwerkzaamheden begonnen. Na anderhalf jaar volgde een tweede onderzoek in 2019. Nu, weer twee jaar verder, peilt het project via deze online enquête graag weer de mening van de omgeving.

Een 8

Bij het vorige onderzoek kreeg het project en de informatievoorziening een dikke 8. Dat is een groot compliment. Ook voor de zorg en aandacht die er aan de communicatie besteed wordt. Nu zit het project weer in een andere fase. Door corona is alles digitaal, zelfs het informatiecentrum is gesloten. En de werkzaamheden op de bouwplaats zijn al lange tijd hetzelfde. Het project is benieuwd hoe de omgeving het nu ervaart en of ze nog tips hebben die ze kunnen meenemen in het vervolgtraject.

Doe mee!

De komende tijd is het belangrijk om het onderzoek onder de aandacht te brengen bij de omgeving. Op 14 april 2021 was er voor de derde keer een online inloopavond waar het omgevingsonderzoek uitgebreid is aangekondigd. De digitale nieuwsbrief met een oproep om mee te doen is de deur uit. En ook op alle social media-kanalen van Nieuwe Sluis Terneuzen komt het terug. Een extra trigger om mee te doen, is natuurlijk de exclusieve rondleiding over het sluizencomplex die we verloten.

Meer weten? Kijk op nieuwesluisterneuzen.eu