Collega Geraldine werkt als communicatieadviseur voor de Nieuwe Sluis: “We hebben eind 2017 een nulmeting gehouden voordat de bouwwerkzaamheden begonnen. Er volgde een tweede onderzoek toen we anderhalf jaar bezig waren in 2019. Nu zijn we weer twee jaar verder en peilen we via deze online enquête graag weer de mening van de omgeving.”

Een 8

“Bij het vorige onderzoek kregen we voor het project en de informatievoorziening een dikke 8”, gaat Geraldine verder. “Dat is een groot compliment. Ook voor de zorg en aandacht die we aan de communicatie besteden. Nu zitten we weer in een andere fase. Door corona is alles digitaal, zelfs het informatiecentrum is gesloten. En de werkzaamheden op de bouwplaats zijn al lange tijd hetzelfde. We zijn benieuwd hoe de omgeving het nu ervaart en of ze nog tips hebben die we kunnen meenemen in het vervolgtraject.”

Doe mee!

“De komende tijd is het belangrijk om het onderzoek onder de aandacht te brengen bij de omgeving, want we willen natuurlijk zo veel mogelijk betrokken respondenten. Op 14 april 2021 hadden we voor de derde keer een online inloopavond waar we het uitgebreid hebben aangekondigd. De digitale nieuwsbrief met een oproep om mee te doen is de deur uit. En ook op al onze social media-kanalen komt het terug. Een extra trigger om mee te doen, is natuurlijk de exclusieve rondleiding over het sluizencomplex die we verloten.”

Meer weten? Kijk op nieuwesluisterneuzen.eu