Programma’s en projecten

Binnen de Zuidwestelijke Delta werken partijen zoals overheden, maatschappelijke organisaties kennisinstellingen en ondernemers volop samen. Dat doen ze in programma’s en projecten rond water en klimaat. Op de site vind je een overzicht van deze programma’s en een kaart en lijst van de projecten. Bij elk programma en project zie je hoe deze met elkaar en de strategie samenhangen en vind je relevante nieuwsberichten.

Digitaal toegankelijk

De website is digitaal toegankelijk. Dat wil zeggen dat iedereen, met of zonder beperking, gebruik kan maken van de website. Zowel bij de technische realisatie, het design en de content is dit het uitganspunt. Teksten zijn bijvoorbeeld goed gestructureerd, zodat deze op een juiste manier met hulptechnologie omgezet kan worden in spraak of braille.

Platformbijeenkomsten

De Zuidwestelijke Delta organiseert regelmatig evenementen, ook deze vind je op de website, inclusief terugblikken op eerdere evenementen. Binnenkort staan er drie platformbijeenkomsten op de planning, waaronder de jaarlijkse werkconferentie. Lievens coördineert de volledige communicatie voor de Zuidwestelijke Delta, waaronder ook de coördinatie van de platformbijeenkomsten. Binnen de regio liggen volop kansen voor natuur, economie en innovaties. En daar werken wij graag aan mee!

Nieuwsgierig? Neem snel een kijkje!