“Ik ben Eelenna Welleman, 22 jaar en geboren in Goes. Afgelopen zomer ben ik afgestudeerd aan de Christelijke Hogeschool Ede. Ik studeerde hier Communicatie, met als afstudeerrichting interne communicatie en verandermanagement. Tijdens mijn studie woonde ik op kamers in Ede. Daarnaast volgde ik een minor aan LCC International University in Litouwen. Een erg mooie en leerzame periode waarin ik kennismaakte met heel veel verschillende culturen!”

Terug naar Zeeland

Zeeland bleef toch trekken aan Eelenna. “Mijn vader zegt altijd: ‘Je kunt het meisje wel uit Zeeland halen, maar Zeeland niet uit het meisje’. Daarom koos ik ervoor om na mijn avontuur in Litouwen terug te komen naar Zeeland. Ik ging weer bij mijn ouders en zusjes in Borssele wonen. Dat was overigens wel even wennen! In januari 2019 startte ik met afstuderen bij de Royal Zeelandia Group in Zierikzee, een internationale producent van ingrediënten voor brood- en banketbakkerijen met kantoren en verkoopkanalen in ruim 30 landen. Hier deed ik onderzoek naar de interne communicatie binnen de gehele Zeelandia groep. Een erg interessant onderwerp en een hele leerzame ervaring!”

Op zoek naar een baan

Na haar afstuderen ging Eelenna op zoek naar een baan in Zeeland. Via Wilbert, een oud-klasgenoot, kwam ze bij Lievens terecht. “Wat mij aanspreekt aan het werken bij Lievens is de diversiteit aan opdrachtgevers en projecten en de binding die Lievens met Zeeland heeft. Dat vind ik supermooi om te zien. Daarnaast kan ik van alle collega’s natuurlijk nog heel veel leren.”

Genoeg te doen

Ook in de avonduren en weekenden zit Eelenna niet stil. “In mijn vrije tijd rijd ik paard en ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriend, vriendinnen of familie. Ook kan ik echt genieten van een strandwandeling en reis ik graag. Genoeg te doen dus!”

Gekke start

De komende tijd wordt Eelenna ingewerkt op verschillende projecten, waaronder het programma Zuidwestelijke Delta. “De eerste week bij Lievens is me erg goed bevallen, ondanks dat het wel een gekke start was. Vanwege de corona-maatregelen werk ik, net als alle andere collega’s, noodgedwongen thuis. Gelukkig heb ik al veel collega’s via Skype gesproken. Daarnaast heb ik me al goed in kunnen lezen. Ik kijk uit naar wat er nog meer gaat komen!”