De certificeerder keek in twee audits naar de onderdelen: koers van het bureau, structuur van de organisatie, belangrijkste processen, de mensen van het bureau, hoe we omgaan met partners en leveranciers en hoe we onze resultaten meten en processen bijsturen. De certificering is uitgevoerd door CIIO, een certificeerder die gespecialiseerd is in certificering voor de professionele dienstverlening.

Zo’n ISO-certificering is voor ons belangrijk. Niet alleen omdat we daarmee altijd de focus op kwaliteit houden, maar ook omdat steeds meer opdrachtgevers er om vragen. Dankzij ons kwaliteitsmanagementsysteem kunnen we consistente kwaliteit leveren die voldoet aan de eisen van onze opdrachtgevers en aan de geldende wet- en regelgeving. Ook is vastgesteld dat ons managementsysteem gericht is op continue verbetering en bijsturing als dat nodig is.

Een mooie bevestiging in het jaar dat het bureau 40 jaar bestaat. Kwaliteit van zowel de bedrijfsvoering als de dienstverlening staat bij Lievens altijd al centraal. Eerder was Lievens al gecertificeerd door de branchevereniging van PR en communicatieadviesbureaus. Deze ISO-certificering gaat een stap verder.