“Ik ben Danielle Hendriks, 27 jaar en ik woon in Hulst. Na mijn studie aan de Universiteit van Tilburg was ik van plan om in Brabant te blijven wonen, maar mijn band met Zeeland bleek toch sterker. Voordat ik bij Lievens aan de slag ging, werkte ik bij Dow Benelux. Ik richtte me daar op de arbeidsmarktcommunicatie en het werven van nieuwe stagiaires en jonge werkzoekenden in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India. Ik heb veel geleerd van het werken in een internationale omgeving met collega’s verspreid over de hele wereld.”

Van multinational naar Zeeuws bureau

Na drie jaar werkzaam te zijn geweest op de Human Resources afdeling bij Dow, werd Daniëlle door een kennis gewezen op een vacature bij Lievens. “De functie communicatieadviseur sluit perfect aan bij mijn master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Ook de overstap van een commerciële multinational naar een Zeeuws bureau dat betrokken is bij veel regionale projecten, sprak me heel erg aan. De keuze was snel gemaakt!”

Warm ontvangst

Na een aantal digitale gesprekken brak op 1 april de eerste werkdag aan. “Natuurlijk was het wel even spannend om na meer dan een jaar thuiswerken naar een voor mij nog onbekend kantoor te rijden. Voorlopig werk ik net als alle andere collega’s zoveel mogelijk thuis, maar gelukkig ben ik digitaal warm ontvangen in het team.” De komende tijd wordt Daniëlle ingewerkt voor verschillende opdrachtgevers, waaronder Provincie Zeeland, TenneT en Allévo. “De eerste dagen zijn voorbij gevlogen en ik kijk er naar uit om straks met mijn eigen projecten aan de slag te gaan.”

Altijd onderweg

In haar vrije tijd is Daniëlle graag actief bezig en altijd onderweg. “Voordat de coronacrisis uitbrak was ik druk in de weer met mijn grote passie: volleybal. Bij uitwedstrijden zijn we regelmatig de hele zaterdag van huis, want we spelen tegen tegenstanders in Zuid-Holland, Brabant en zelfs in Limburg. Daarnaast ga ik graag op bezoek bij vriendinnen in alle uithoeken van Nederland, dus ik zit vaak heel wat uren in de auto. Nu dit allemaal stil ligt ben ik erachter gekomen dat ik gek ben op wandelen. Voor of na werktijd doe ik een rondje door Hulst, maar het liefste wandel ik over de mooie Zeeuwse stranden.”