Wat is jouw favoriete plek in Zeeland?

“Het liefst ben ik op het strand! Wandelen, hardlopen of gewoon ‘lanterfanten’. Welk seizoen het ook is; met regen en wind of met een heerlijk zonnetje, op het strand voel ik me fijn. Natuurgebied de Manteling in Domburg vind ik ook fantastisch. ’s Morgens vroeg herten spotten of wandelen door de Manteling naar het strand. Ik ben er dan echt even helemaal uit.”

Hoe ontstond jouw liefde voor Zeeland?

“Ik ben in Vlissingen geboren en getogen. Zeeland zit dus echt in mijn bloed. Ik ben blij dat we hier wonen en dat ook mijn kinderen in Zeeland opgroeien. Het is hier rustig, we hebben de ruimte en de natuur is altijd dichtbij. Tegelijkertijd hebben we hier ook prachtige bedrijven om voor te werken én goed onderwijs. Ik volg nu een deeltijdstudie aan de HZ en dat bevalt prima! Mijn woonplaats Vlissingen is een heerlijk stad. Er gebeurt veel, het Timmerplein wordt bijvoorbeeld prachtig. In de zomer vind je ons veel op het strand bij Westduin of op het Veerse Meer met ons bootje. Heerlijk, wij genieten echt van Zeeland!”

Waar geniet je het meest van?

“Als ik buiten ben, voel ik me fijn! Alleen, met het gezin of met vrienden. Wandelen, hardlopen of met een glaasje wijn. En natuurlijk varen op de Oosterschelde, zeehonden spotten.”

Drie herten in een winters landschap met bomen. Angela Verdam - Lievens

Hoe kun je je liefde voor Zeeland kwijt in je werk?

“Als fotograaf kan ik in Zeeland mijn hart ophalen. Ik werk voor de mooiste en leukste Zeeuwse bedrijven, waar ik met fotografie een bijdrage aan lever. Dit gaat bijvoorbeeld om portretten of het in beeld brengen van een bedrijfsproces. Maar ik maak ook foto’s voor algemene beeldbankbeelden van het Zeeuwse landschap. Ik voel me heel prettig bij de Zeeuwse-no-nonsense sfeer van zaken doen.”

Hoe werk je samen met Lievens?

“Als fotograaf voor Lievens maakte ik portretfoto’s van de medewerkers en verzorgde ik de fotografie voor de nieuwe website. Zo leer ik het bureau steeds beter kennen. Gedreven, kundig, nuchter en spontaan. Ik werk graag met en voor ze!”