Wilbert groeide op in Haarlem en is voor de liefde naar Zeeland verhuisd. Hij woont hier alweer vijf jaar met veel plezier. Onlangs was er gezinsuitbreiding met golden retriever Fiene. En Antoinette verliet samen met haar gezin in 2022 het altijd gezellige Brabant voor een gas(t)vrije, duurzame woning in Serooskerke.

Ook twee van de drie eigenaren van Lievens komen niet uit Zeeland. Cora woonde tot 1987 in ’t Gooi, daarna in Amsterdam en sinds 2001 in Middelburg. Ze verhuisde voor een minder hectisch leven in de buurt van het strand en de zee.

Mirjam komt oorspronkelijk uit Venlo. In 1996 verruilde ze Nijmegen voor Middelburg voor haar eerste baan na haar studie Communicatiewetenschappen. Haar roots liggen wel hier: Mirjams oma is geboren en getogen in Middelburg en ook haar familie kwam uit Zeeland. Verknocht aan Zeeland is Mirjam zeker, vooral aan het Zeeuwse strand.

Anneloes verhuisde van Spijkenisse naar Zeeland vanwege het werk van haar toenmalige echtgenoot en woont hier inmiddels ruim 25 jaar. Nooit meer in de file, rust en ruimte en inmiddels getrouwd met een echte Zeeuws-Vlaming.