“Ik ben Lotte Eppings, 33 jaar en sinds kort woon ik weer in Middelburg. 11 jaar geleden studeerde ik af aan de opleiding Communicatie in Tilburg, waar ik mij specialiseerde in branding. Ik had door de jaren heen veel verschillende rollen. Van marketingcommunicatiemedewerker tot zelfstandig ondernemer van merkadviesbureau Dat Merkje voor creatieven in Rotterdam.”

Van Brisbane naar Middelburg

De afgelopen drie jaar werkte Lotte als merkadviseur voor LINK, een digitaal communicatiebureau in Brisbane, Australië. Ze begeleidde organisaties aan de hand van workshopsessies met het aanscherpen van hun bedrijfsvisie en merkpositionering. Daarnaast ontwierp ze stijlgidsen, fysieke middelen, digitale content en optimaliseerde ze websites. Hierdoor is Lotte nu dus inzetbaar van strategie tot uitvoering. Lotte: “Daarnaast ben ik blij om weer dichtbij mijn familie te zijn, die ik door de pandemie lang niet kon zien.”

Een Zeeuws bureau met ambitie

Dat Lotte bij Lievens solliciteerde was geen toeval. “Nadat ik besloten had dat ik terug naar Nederland wilde komen, ging ik op zoek naar een baan zoals ik in Australië had. Een baan waarbij je iedere dag zin hebt om naar je werk te gaan, waar iedereen van wanten weet en waar zaken goed geregeld zijn. Met andere woorden: een bureau met ambitie en waar de mensen hart hebben voor de zaak. En toen kwam ik dus bij Lievens uit!”

Eerst inwerken

De komende tijd wordt Lotte ingewerkt op verschillende projecten, waaronder het programma Zuidwestelijke Delta en het project Bereikbaar Zeeland van Rijkswaterstaat. “De eerste weken bij Lievens heb ik als positief ervaren, ondanks dat ik wel even moest wennen aan de complexiteit van de opdrachtgevers en samenwerkingsverbanden. Gelukkig kan ik me goed inlezen en helpen mijn collega’s om zo snel mogelijk bekend te raken met de materie. Ik kijk ernaar uit binnenkort met mijn eigen projecten aan de slag te gaan.

Puur natuur

In haar vrije tijd is Lotte vaak in de natuur te vinden. “Of het nu in mijn eigen tuin, op het bolwerk of in een van de mooie Zeeuwse natuurgebieden is. De coronacrisis heeft dit wel extra gestimuleerd. Ik heb ook veel gewandeld in Australië en ik verbouwde grote aantallen gember en kurkuma in mijn tuin!”