“Mijn naam is Anissa Marchouh. Ik ben 24 jaar en woon in Haarlem. Vorig jaar rondde ik de opleiding Communicatie af aan Hogeschool Leiden. In mijn afstudeerperiode liep ik stage bij Rijkswaterstaat West-Nederland Noord en maakte ik mijn afstudeeropdracht af bij Politie-eenheid Den Haag. Tijdens mijn opleiding was ik onder andere voorzitter van de opleidingscommissie en lid van het lectoraat Diversiteit en Inclusie. Mijn vorige banen waren heel divers. Ik heb onder andere in de pensioenbranche gewerkt, waarbij ik een bijdrage leverde aan het opstellen en soepel laten verlopen van een nieuwe afdeling. Daarbij speelde (interne) communicatie een belangrijke rol. Kortom: enorm interessante en leerzame periodes die mij altijd bijblijven. Maar nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging!’’

Voor de liefde naar Zeeland

“Hoe ik in Zeeland terecht kwam? Mijn verloofde komt uit Zeeland. De afgelopen jaren maakte ik kennis met de Zeeuwse cultuur. Ik was er meteen weg van. De vraag was toen: waar gaan we wonen en werken? We dachten er goed over na en uiteindelijk voelen we ons in Zeeland het meest thuis. Vanwege mijn aankomende verhuizing was het tijd om op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ik onderzocht daarom de communicatiebranche en de publieke sector in Zeeland. Ik kwam toen bij Lievens uit en het was het voor mij meteen duidelijk: daar zie ik mijzelf wel werken! De opdrachtgevers, de projecten en de werknemers wekten meteen mijn interesse. Als de coronamaatregelen het toelaten, hopen we dit jaar te trouwen. Daarna verhuis ik naar Middelburg. Tot die tijd woon ik nog bij mijn ouders in Haarlem. Gelukkig houd ik van autorijden, dus mijn familie bezoeken wordt straks meteen een leuke roadtrip. En doordat we nu toch allemaal gewend zijn op afstand te werken, kan dat prima vanuit Haarlem.”

Samenwerking met Zandbeek

“Genoeg te doen, want ik heb een speciale rol bij Lievens! Ik ben in dienst van Lievens, maar werk voor de helft van mijn tijd voor Lievens’ partnerorganisatie Zandbeek in Eindhoven. Lievens heeft samen met Zandbeek en R&Z als bureaucombinatie een communicatiecontract voor Rijkswaterstaat. Ik hoop in de verbinding tussen de bureaus een belangrijke rol te spelen. Dat maakt het meteen een nieuwe uitdaging voor zowel mijzelf als voor Lievens en Zandbeek. Een uitdaging die wij graag samen aangaan. Ik heb er veel vertrouwen in en ik kan niet wachten om te zien wat de toekomst in petto heeft!”