VPRA

Wij hebben er een nieuwe collega bij!

Een nieuw gezicht bij Lievens Communicatie: vanaf 13 juni versterkt Nicolette Kistenkas, 29 jaar en een echte Vlissingse, ons team. Tijd voor een nadere kennismaking met deze nieuwe kracht! Wie is Nicolette? Waar houdt ze van en wat heeft ze hiervoor gedaan?

  

Wie is Nicolette?

”Ik ben een enthousiaste, nieuwsgierige en spontane dame die er het liefst een goed gevulde agenda op na houdt. Zowel op het werk als in mijn privéleven zit ik niet graag stil. Zo sport ik een à twee keer in de week en bezoek ik regelmatig vrienden en vriendinnen. Daarnaast kun je mij vaak terugvinden bij een festival of concert, want ik ben een echte muziekfanaat.”

 

Heb je nog wel tijd om op vakantie te gaan dan?
”Ja hoor, ik laat geen kans onbenut om zoveel mogelijk te reizen. Van een citytrip tot aan een heerlijke strandvakantie, ik vind alles leuk! Mijn spiegelreflexcamera en ik zijn ook beste vrienden. Zodra er even tijd voor is, ga ik eropuit om wat mooie kiekjes te maken.”

 

Wat heb je hiervoor gedaan?

”Na mijn studie Communicatie aan de HZ University of Applied Sciences ben ik werkzaam geweest bij onder andere de Provincie Zeeland, Gemeente Reimerswaal en bij Roompot Vakanties. Deze werkervaring komt natuurlijk goed van pas in mijn werk als junior communicatieadviseur bij Lievens Communicatie.”

 

Tot slot, wat moeten wij zeker over jou weten?

“Dat je mij altijd wakker kunt maken voor een goed bereide tiramisu.”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie