VPRA

Vers van de pers: onze nieuwe collega Karlijn

Vanaf 5 september 2016 versterkt Karlijn Borm met veel enthousiasme ons team als junior communicatieadviseur. Ze is net afgestudeerd op Avans Hogeschool, dus echt vers van de pers! Maak kennis met onze nieuwe collega Karlijn uit Hulst.

 

Vertel eens wat over jezelf... “Ik ben Karlijn Borm, 21 jaar en vanaf heden werkzaam als junior communicatieadviseur bij Lievens Communicatie. Ik ben een vrolijke Zeeuwse dame uit Hulst die met beide benen op de grond staat. Plannen en organiseren, daar ben ik goed in. Mijn agenda en markeerstiften zitten dan ook te allen tijde in mijn tas. Eind juni ben ik afgestudeerd als communicatieprofessional op Avans Hogeschool. De uitdrukking ‘vers van de pers’ is dus zeker op mij van toepassing. Tijdens mijn studie heb ik onder andere projecten gedaan op het gebied van: positionering, interne communicatie en marketingcommunicatie. De enorme diversiteit in communicatie spreekt mij aan. Elk project is anders, vraagt een eigen aanpak en raakt een ander gebied van communicatie. Dat prikkelt mij als beginnend adviseur om er elke keer voor de volle 110 procent voor te gaan.”

 

Hobby’s?
Zingen en dansen zijn twee grote hobby’s: ik ben een echte muziekliefhebber. Ook probeer ik één keer in de week te gaan sporten. Vooral de groepslessen vind ik dan erg leuk. En als ik nog plek in mijn agenda heb, ga ik graag langs vrienden, naar een festival of lees ik een goed boek met de kat op schoot.”

 

Tot slot…
“Dit ben ik in een notendop. Met een glimlach begin ik aan mijn eerste werkweek waarin ik vast veel meer collega’s, klanten en relaties ga leren kennen. Let’s go!”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie