VPRA

Van oude bekende naar nieuwe collega

Het updaten van de huisstijl, het maken van interne en externe nieuwsbrieven en de redactie van het nieuwe magazine ‘Arduin Onbeperkt’. Nicolette draait haar hand er niet voor om tijdens haar detachering bij Stichting Arduin. Nicolette: “Tof om nu als adviseur van Lievens aan de slag te gaan voor deze organisatie waar ik vijf jaar geleden mijn afstudeerstage deed.”

 

Arduin klopte vorig jaar al bij ons aan. Binnen de organisatie zijn veel ontwikkelingen gaande, waaronder een reorganisatie. Het was tijd om ook de stakeholders bij te praten over alle veranderingen en de nieuwe koers. Nicolette: “Er was niet veel tijd, dus Cora en ik gingen meteen vol enthousiasme aan de slag. We organiseerden een relatiesymposium en ontwikkelden een nieuw magazine ‘Arduin Onbeperkt’. Een blad vol mooie verhalen van cliënten, die stuk voor stuk laten zien hoe zij hun plekje in de maatschappij vinden met hulp en ondersteuning van Arduin. Het was erg fijn dat we zo soepel konden samenwerken met Arduin en andere partijen, waaronder creatief bureau 10uur. Het blad werd goed ontvangen en het symposium was een succes.”

 

Terug van weggeweest
Arduin was zo tevreden, dat Lievens Communicatie begin dit jaar de vraag kreeg voor een detachering. Nicolette: “Twee dagen in de week regel ik de communicatie binnen Arduin. Ik werk deels bij Arduin op kantoor en deels bij Lievens. Dat is ideaal te combineren, want ik hoef de straat maar over te steken. Het komt dus regelmatig voor dat ik even heen en weer loop voor een overleg. Handig, de klant zo dichtbij! Er komt tijdens mijn detachering van alles op mijn pad. Zo ben ik nu bezig met het updaten van de huisstijl, coördineer en maak ik nieuwsbrieven en het magazine ‘Arduin Onbeperkt’. Ook heb ik contact met de pers en begin ik binnenkort met het ontwikkelen van een nieuwe website. Verder breng ik de stakeholders opnieuw in beeld en help ik bij het organiseren van bijeenkomsten. Veelzijdige opdrachten dus. Deze detachering past helemaal in mijn straatje. Mijn hart ligt namelijk bij de sector zorg en hulpverlening. Een aantal jaren geleden deed ik mijn afstudeeronderzoek over interne communicatie bij Arduin. Alsof het zo heeft moeten zijn. Ik ben terug van weggeweest!”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie