VPRA

VACATURE: Medior Communicatieadviseur (32-40 uur per week)

Wij zoeken een ervaren communicatieadviseur!

Ben jij een communicatieadviseur met enkele jaren werkervaring en liefde voor het vak? En sta je te popelen om grote - met name Zeeuwse - organisaties te ondersteunen bij strategische communicatie, verandermanagement, omgevingscommunicatie en participatietrajecten? Dan ben jij wellicht de adviseur die wij zoeken!

 

Lievens is een strategisch communicatieadviesbureau in Zeeland. We werken aan opdrachten op het gebied van duurzaamheid, natuur, zorg en energie. Door slimme verbindingen te leggen, zorgen we bij onze opdrachtgevers voor draagvlak en vertrouwen onder stakeholders. En dat intern de neuzen dezelfde kant op staan. Onze adviseurs hebben passie voor het communicatievak én liefde voor Zeeland!

 

Hoe ziet jouw toekomstige werkdag eruit?

 • Vanuit ons kantoor op Park Veldzigt in Middelburg werk je zelfstandig of in een klein team aan uiteenlopende communicatie-opdrachten voor grote opdrachtgevers in Zeeland, en soms daarbuiten. Organisaties waar we voor werken? Denk aan Rijkswaterstaat, Provincie Zeeland, TenneT, Boskalis, Woongoed Middelburg en RUD Zeeland. Maar ook grote zorginstellingen als ADRZ, Juvent en SVRZ.
 • Je denkt na over de communicatiestrategie en de wijze waarop stakeholders betrokken kunnen worden bij planvorming. Je schrijft communicatieplannen en geeft advies aan klanten over de inzet van communicatiemiddelen. Binnen de strategische communicatieaanpak die je adviseert, realiseer je ook de bijbehorende middelen en content. Natuurlijk is er altijd een collega om mee te sparren of mee samen te werken!
 • Je coacht bij onze opdrachtgevers de directie en medewerkers in persoonlijke communicatie. Daarnaast adviseer je klanten over het opzetten van de dialoog met belanghebbenden. Je biedt hulp bij de organisatie van participatie. Je denkt daarbij aan alle details, waar niemand anders aan heeft gedacht! En je leidt de bijeenkomst als facilitator in goede banen.
 • Natuurlijk zit je niet hele dagen in onze groene kantoorjungle. Je komt ook regelmatig bij klanten over de vloer voor een overleg, een evenement, een interview of presentatie. Ook kan het voorkomen dat je een bepaalde tijd gedetacheerd werkt op het kantoor van de opdrachtgever, bijvoorbeeld bij een project waarin intensieve samenwerking nodig is, of om bijvoorbeeld een zwangerschapsverlof tijdelijk in te vullen.
 • Je bent ondertussen regisseur van je eigen persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt daarbij alle ruimte om te groeien in adviseurschap, kennis en ervaring. En je levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van het bureau.

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal vijf jaar werkervaring als communicatieadviseur. Ervaring bij een bureau is zeker handig, maar geen must.
 • Je hebt een HBO- of universitaire opleiding gevolgd op het gebied van communicatie. In de afgelopen jaren heb je deze kennis aangevuld met verschillende vakinhoudelijke trainingen.
 • Je bent van nature nieuwsgierig en volgt ontwikkelingen in het vakgebied, de maatschappij en de regio op de voet.
 • Je voelt je betrokken bij de organisatie, collega’s en opdrachtgevers waarvoor je werkt.
 • Je wordt blij van mooie en uitdagende communicatieprojecten en je weet je enthousiasme op een aanstekelijke manier over te brengen op anderen.
 • Je gaat altijd voor het optimale resultaat, binnen de gestelde tijd en budget.
 • Je bent flexibel en in staat om meerdere spreekwoordelijke ballen in de lucht te houden.
 • Je hebt ruime ervaring met het schrijven van artikelen en doet dat met veel plezier.

Wat bieden wij? 

 • Een uitdagende, zelfstandige functie met veel afwisseling in communicatie-opdrachten en opdrachtgevers bij hét strategische communicatieadviesbureau in het prachtige Zeeland (32 – 40 uur per week voor de duur van 1 jaar, met de intentie tot verlenging).
 • Volop kansen om jezelf te ontwikkelen door ervaring van collega’s, trainingen en cursussen.
 • Een marktconform salaris met goede reiskostenvergoeding en leuke personeelsuitjes.
 • Een laptop, iPad en telefoon.
 • Dertien gezellige en behulpzame collega’s.
 • Een fijne, groene werkplek in een pas opnieuw ingericht kantoor!

Zie jij dat wel zitten?

Stuur dan je motivatie én CV voor 20 januari per mail naar info@lievenscommunicatie.nl. Heb je nog vragen over de functie? Dan mag je altijd even bellen naar Cora Zaaijer of Mirjam de Jong! Vanaf 6 januari zijn we weer goed bereikbaar op ons vaste nummer: 0118-655 100.   

"Sta je te popelen om grote - met name Zeeuwse - organisaties te ondersteunen bij strategische communicatie, verandermanagement, omgevingscommunicatie en participatietrajecten? Dan ben jij wellicht de adviseur die wij zoeken!"


0 Reacties

Plaats uw reactie