VPRA

Terug van weggeweest

Hé, een oude bekende bij Lievens Communicatie? Goed gezien! Susanne is na haar buitenlandavontuur van enkele jaren weer neergestreken op het oude nest.


“In 2010 ging ik bij Lievens Communicatie aan de slag en werkte met veel plezier voor onder andere Dow Benelux, Rabobank en de spitsmijdenprojecten SpitsScoren en Spitsvrij. De langgekoesterde wens om een tijdje in het buitenland te wonen en te werken, bleef echter de kop op steken. Ik vertrok met mijn vriend naar het buitenland. Als mensen mij de afgelopen jaren vroegen wat voor werk ik eigenlijk in Nederland deed, begon ik meteen enthousiast te vertellen over mijn periode bij Lievens Communicatie. Toen ik, eenmaal terug in Nederland, zag dat Lievens opnieuw adviseurs zocht, was de keuze om te solliciteren dan ook snel gemaakt.


Mountain high, valley low
Vanaf eind 2015 tot een paar maanden geleden woonde ik samen met mijn vriend Tijs afwisselend in Oostenrijk, Zwitserland en Spanje en werkte onder andere in de horeca, als ski- en snowboardleraar en als duikgids. Daarnaast vervulde ik verschillende marketing- en promotietaken, waardoor de binding met het communicatievak toch bleef bestaan. Mensen juist en volledig voorlichten over een onderwerp waarover ik zelf de nodige kennis heb, dát is wat ik het allerleukste vind aan het communicatievak. Ik vind het dan ook heerlijk om helemaal in een kwestie te duiken en de écht relevante informatie boven water te krijgen voor de beoogde doelgroep. En dat kan! Doordat ik bij Lievens Communicatie de mogelijkheid heb om voor diverse opdrachtgevers te werken. Heel waardevol!


Terug naar mijn roots
Ik heb in de afgelopen paar jaar ontzettend veel geleerd, mezelf op meerdere vlakken uitgedaagd en bijzondere vriendschappen opgebouwd. Toch begonnen we na een paar jaar terug te verlangen naar een vaste plek en wilden we weer dichter bij onze vrienden en familie wonen. Soms moet je even weggaan om te beseffen wat je hebt achtergelaten. Mijn liefde voor Zeeland zit diep. Ik geniet er nu extra van om op de fiets door Middelburg te rijden! Natuurlijk zal het buitenland altijd blijven trekken. Mijn grote wens is om een mooie reis door Azië te maken. Maar ook in Europa is nog zoveel te ontdekken. Op dit moment laten we ons Volkswagenbusje uit 1974 restaureren. Als deze binnenkort rijklaar is, kunnen we er af en toe een lang weekend op uit. Mét of zonder duikspullen, snowboards en ski’s, dat zien we dan wel weer!”


0 Reacties

Plaats uw reactie