VPRA

Promotie publieksevenement Dow Terneuzen

Zaterdag 10 oktober was het één groot feest in de Terneuzense binnenstad. Dow Terneuzen vierde er namelijk haar vijftigste verjaardag met de hele omgeving. Lievens Communicatie feliciteert Dow van harte met het jubileum. Met veel plezier leverden we een bijdrage aan de promotie en aankleding van het feest. En we genoten natuurlijk zelf mee!

 

Inwoners uit alle hoeken van Zeeuws-Vlaanderen en de rest van Zeeland verzamelden zich zaterdag op de Markt in Terneuzen voor een grote liveshow met muziekoptredens van niemand minder dan Nick & Simon en O’G3NE. Kinderen genoten van Woezel & Pip, suikerspinnen en popcorn, leefden zich uit in het Dow Laboratorium, op stormbanen en springkussens. Overal in de binnenstad was er straatanimatie en in de Grote Kerk in de Noordstraat kon je een overzichtstentoonstelling van de vijftigjarige geschiedenis van Dow Terneuzen zien. Geïnteresseerden kregen een exclusieve rondleiding op het terrein van Dow. En voorafgaand aan, en tijdens het grote jubileumfeest, maakte iedereen kans op mooie prijzen met een grote horeca- en winkelactie. Kortom, een bijzondere dag voor jong en oud!

 

Goede buur
Dow maakt met dit feest een groot gebaar naar de omgeving. Veel Zeeuws-Vlamingen hebben dagelijks met Dow te maken. Iedereen kent wel iemand die er werkt en veel bedrijven uit de regio komen er als leverancier. Dow houdt dan ook graag goed contact met haar ‘buren’. Dat doet ze via Facebook en met de Dow-trailer die op regionale publieksevenementen komt. Maar het vijftigjarig bestaan was een mooi moment om iets terug te doen.

 

Feestje
Sander de Schepper, communicatieadviseur bij Lievens Communicatie, ondersteunde de afdeling Public Affairs van Dow bij de communicatie rondom het feest. Persberichten, advertenties, programmafolders, posters en nog veel meer. Sander: “Het was een feestje om aan te werken, maar nog leuker was het om op 10 oktober het eindresultaat zelf te aanschouwen. Terneuzen stond volledig op zijn kop. Een topdag!”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie