VPRA

Onze kennis van water zetten we in voor het ENW

Waterveiligheid is een van de specialismes van Lievens Communicatie. Het Expertise Netwerk Waterveiligheid (ENW) wil graag gebruikmaken van onze kennis en ervaring. De komende tijd maken we de nieuwsbrief Infostroom, voorzien we de website van een update en verzorgen we communicatie- en tekstadvies. We pakken deze klus op samen met Zandbeek Communicatie, onze vaste partner voor Rijkswaterstaatprojecten.

 

Het ENW is een onafhankelijk kennisnetwerk van waterveiligheidsspecialisten van overheden en uit het bedrijfsleven. Het netwerk adviseert, gevraagd en ongevraagd, overheidsinstanties over actuele vraagstukken en innovaties in dit werkgebied. Het ENW wordt gefaciliteerd door Rijkswaterstaat, maar voert als onafhankelijke club zelf de regie over haar communicatie, waaronder de huisstijl. Lievens Communicatie neemt de komende twee jaar communicatiewerkzaamheden en -advies voor haar rekening.

 

Vliegende start

Stefanie is vanuit Lievens Communicatie betrokken bij de opdracht: “We hebben meteen een vliegende start gemaakt. Begin september ligt de eerstvolgende editie van de nieuwsbrief Infostroom al op de mat van de abonnees. Ook denken we na over kansen voor profilering van het ENW. Hoe krijgt het ENW nog meer bekendheid binnen de watersector? En hoe zorgen we ervoor dat organisaties weten waarvoor ze bij het netwerk terecht kunnen?”

 

Samen sterker
Lievens Communicatie voert de werkzaamheden uit in samenwerking met Zandbeek Communicatie, een contentmarketingbureau met verschillende vestigingen in Nederland. Beide bureaus werken op structurele basis samen voor Rijkswaterstaatprojecten en bundelen zo kennis en expertise. Stefanie: “Zandbeek Communicatie gaat de vormgeving van Infostroom en diverse publicaties van het ENW verzorgen.”

 

Kijk voor meer informatie over het ENW en de nieuwsbrief Infostroom op www.enwinfo.nl.

 


0 Reacties

Plaats uw reactie