VPRA

Nieuwe Sluis op vakbeurs over de grens

Op 23 en 24 maart 2016 vindt de vakbeurs World Water Works plaats in Antwerpen. Hier komen wetenschap, praktijk en trends samen op het gebied van waterbouwkundige werken, toegankelijkheid havens en vaarwegen, kust- en oeverwerken en brug-, sluis- en tunnelbouw. Een uitgelezen plek om meer te vertellen over de komst van de Nieuwe Sluis binnen het huidige sluizencomplex in Terneuzen! Geraldine verzorgde de inrichting en aankleding van de beursstand en is aanwezig om beursbezoekers alles te vertellen over het project.

 

“In 2013 ben ik gestart als communicatieadviseur voor de Nieuwe Sluis. Sinds die tijd heb ik al veel presentatiematerialen geregeld, zoals een beurswand, banners, brochures en giveaways”, vertelt Geraldine. “Deze spullen gaan mee als we op locatie uitleg geven over het project. Een echte beursstand vraagt natuurlijk net wat meer. Grote zeildoeken met foto’s van het project sieren de wanden van onze stand. Ook zijn de bouwpalen die op het sluizencomplex de ligging van de Nieuwe Sluis markeren in klein formaat nagemaakt voor de sfeer. Maar de maquette van de Nieuwe Sluis is meestal de grootste trekker.”

 

Vakbeurs en symposium

Nieuwsgierig geworden naar de stand? Met de code ‘WWW16VNS’ krijgt u gratis toegang tot de vakbeurs World Water Works. Bestel uw ticket via www.worldwaterworks.nl. U kunt de stand van het project ook bezoeken tijdens de Open Havendag op zaterdag 18 juni 2016 bij het Portaal van Vlaanderen in Terneuzen. Of kom langs tijdens de Havendagen in het weekend van 24 tot en met 26 juni 2016 op de Scheldeboulevard in Terneuzen.

 

Kijk op www.nieuwesluisterneuzen.eu voor meer informatie over de Nieuwe Sluis.

 


0 Reacties

Plaats uw reactie