VPRA

Nieuw ondernemingsplan Woongoed

Tafels vol stiften, post-its en pennen. Vier groepen zijn geanimeerd met elkaar in gesprek. Ze schrijven hun gedachten en ideeën op de papieren tafelkleden. Een cartoonist luistert en tekent cartoons. Plaatjes die de kern raken en de deelnemers minimaal een glimlach ontlokken. De reden waarom zij bij elkaar zitten? Woongoed Middelburg stippelt de koers uit tot 2021. Lievens Communicatie ondersteunt hen daarbij.

 

Woongoed beschrijft haar ambities en plannen in een nieuw ondernemingsplan 2018-2021. Dit doet de woningcorporatie samen met medewerkers, partnerorganisaties en huurders. Lievens Communicatie denkt mee over het proces, maakt frameworks voor brainstormsessies en faciliteert bijeenkomsten. Ook zorgen we voor de redactie en de vormgeving van het ondernemingsplan. Benieuwd? Nog even geduld! Woongoed presenteert het plan na de zomer.

 

Inspirerend proces

Petrie Pijnenborg is manager Tevreden Klant bij Woongoed en voorzitter van de werkgroep voor het ondernemingsplan. “Bij het vormgeven van onze plannen voor de komende jaren betrekken we de groepen die voor Woongoed belangrijk zijn. Het is erg leuk om alle ideeën te horen. Iedereen denkt goed mee, we hebben veel aan de input voor ons plan. Het thema van ons ondernemingsplan is verbinding. De plannen uitvoeren, doen we immers samen. Met elkaar, de huurders en de maatschappelijke organisaties met wie we in ons dagelijks werk samenwerken.”

 

Schrijven en finetunen

De werkgroep is inmiddels volop aan de slag met het schrijven en finetunen van het ondernemingsplan, het verzamelen van facts & figures en het bedenken van ideeën voor illustraties. Mirjam: “Lievens Communicatie doet de eindredactie over de teksten. Samen met Studio Raven zorgen we voor een passende vormgeving. Anda van Riet maakt foto’s. Met veel mensen in beeld: want daar draait het om bij het werk van Woongoed. Het doel: een inspirerend en helder document met de nieuwe koers van Woongoed. We kijken samen uit naar het resultaat!”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie