VPRA

Lievens Communicatie. Nedbase.

BESTE JAAP, we hebben al vaker met jullie gewerkt. En dat werkt altijd heel prettig, we kijken op een zelfde manier naar communicatie. Dat is best opmerkelijk want onze organisaties zijn eigenlijk totaal verschillend. Zijn bij ons de vrouwen oververtegenwoordigd, zijn dat bij jullie de mannen. En ja, dat communiceert niet altijd zonder ruis. Dachten wij opdracht te hebben gegeven voor het opfrissen van onze bestaande website, kwamen jullie met een plan voor een volledig nieuwe en moderne website. Maar het kwam helemaal goed. In het uiteindelijke resultaat van onze Venus-Mars samenwerking herkennen we ons volledig: een site met een eigentijds ontwerp, moderne functionaliteit, en een, op social media gebaseerde, timeline. Bedankt voor jullie geduld in het uitleggen van technische en functionele (on)mogelijkheden en het volgen van onze strakke planningen. Jullie zullen wel eens gezucht hebben, of niet?

 

BESTE LIEVENS DAMES EN HEER,  zuchten? Och, wat heet. Alhoewel, alle clichés bleken waar te zijn. Wij, mannen gericht op macht en prestatie. Fantaserend over computers en techniek. Individualistisch, gericht op zelfstandigheid en doelgericht. Jullie, vrouwen (en man) met een verdraaid goede intuïtie en soms vlot en ongevraagd (online) advies. Samen met een ijzersterk webconcept tot gevolg, dat wel! We kijken terug op een reuze fijne samenwerking. Waar wij praktische en technische informatie trachtten over te brengen, vertolkten jullie vooral het ‘gevoel’ van de website. Conclusie: het is fijn werken met een sensitieve opdrachtgever die open staat voor moderne en creatieve ideeën. Dames... en heer niet te vergeten, we wensen jullie ontzettend veel plezier met de nieuwe website. Wij zullen zelf ook regelmatig door die leuke en interessante timeline scrollen om te kijken wat er zich een planeet verder afspeelt! 


1 Reacties

  • Robert I.Zaaijer -

    Ziet er prima uit. Geslaagd voorbeeld van hoe de "seksen" samen tot een sprekend resultaat kunnen komen. Nu het rendement nog!

Plaats uw reactie