VPRA

Kijk, dit heb ik gemaakt

Een goed begin is het halve werk. Dat is mijn motto. Ik ben dan ook graag voorbereid. Als ik boodschappen doe, als ik op vakantie vertrek, maar ook als ik als communicatieadviseur een gesprek aanga, naar een klant rijd of een advies schrijf. Door goede voorbereiding, kan ik snel aan de slag met een opdracht en kan ik ook snel een klant van dienst zijn. Dat maakt mij sterk als adviseur.

 

De PR-adviseur van Van den Ende Theaterproducties vertelde in een televisieprogramma gepassioneerd over haar beroep. Ik wist het meteen: dat wilde ik ook. Vanaf dat moment richtte ik mij op het vak communicatie. Naarmate mijn studie vorderde, groeide ook mijn interesse voor andere communicatievakgebieden. ‘Extern winnen, is intern beginnen’, las ik in een van mijn studieboeken. Deze term trok mijn aandacht. Ik verdiepte me in de materie en studeerde uiteindelijk af op interne communicatie.

 

Wat ik zo leuk vind aan het werken bij een bureau, is dat geen dag hetzelfde is. De afwisseling maakt mijn baan bij Lievens Communicatie extra leuk en ik leer elke dag bij. Zo heb ik laatst mijn eigen project gekregen: het maken en coördineren van de nieuwsbrief van de Ondernemingsraad van Dow. Wat is het fijn om na weken werk, het blad in je handen te hebben en te zeggen: ‘Kijk, dit heb ik gemaakt!’

 

Creatief bezig zijn, dat vind ik het allerleukste aan mijn vak. Teksten schrijven, meedenken over de opmaak, fotobriefings maken, creatieve oplossingen bedenken, ik houd ervan! Mijn favoriete vak tijdens mijn studie was dan ook ‘Tekst en Design’. Je ziet het creatieve aspect ook terug in mijn hobby. Ik fotografeer graag in mijn vrije tijd. Als ik een wandeling maak, zie ik overal mooie, potentiele plaatjes. Ik kijk met een andere blik naar beelden en ontwerpen.

 

Ik ben een echt familiemens en houd van gezelligheid. Ik ben graag bij vrienden op bezoek en tegen een leuk concert zeg ik geen ‘nee’. Daarnaast ben ik graag op reis. Zo ben ik pas naar New York geweest. Die stad stond al een tijdje op mijn verlanglijst. Ik woon al bijna mijn hele leven in Vlissingen en wandel of jog graag langs de boulevard. Het uitzicht is er prachtig en al wandelend, kom ik daar altijd tot nieuwe, creatieve (foto)ideeën. Die neem ik de volgende dag mee naar Lievens Communicatie!


0 Reacties

Plaats uw reactie