VPRA

Kenniscafé voor NLdoet

Op 21 en 22 maart organiseert het Oranje Fonds NLdoet. Op deze dagen staan vrijwilligers in de spotlights en wordt iedereen gestimuleerd een dagdeel mee te helpen bij een maatschappelijke organisatie. Samen Vrijwillig in Middelburg organiseert vanaf 17 maart allerlei activiteiten voor vrijwilligersorganisaties. Onder andere het kenniscafé ‘Hoe verleid ik de pers?’.

 

Tijdens dit kenniscafé nemen collega Wendy en Maurits Sep van de PZC de deelnemers mee in de wereld van de pers. Hoe benader je de pers? Hoe zorg je ervoor dat je boodschap de lezer prikkelt? En hoe worden binnenkomende berichten door de krant opgepakt? Ook vindt een kennissessie plaats over social media, waaraan onze collega Stefanie een bijdrage levert. Allemaal geheel vrijwillig uiteraard! Deelnemers kunnen zich inschrijven voor een één-op-één adviesgesprek over de inzet van Twitter, Facebook, blogs en andere social media.

 

Ben je actief bij een maatschappelijke organisatie en geïnteresseerd in het kenniscafé over de pers of een adviesgesprek over social media? Ga dan naar de website van Samen Vrijwillig en schrijf je in.

 


0 Reacties

Plaats uw reactie