VPRA

Ik vind het belangrijk werkzaamheden zo efficiënt mogelijk in te richten

Isabelle Leenhouwers

Isabelle Leenhouwers

Directielid / manager backoffice

Wanneer ik contact heb met klanten of collega’s, probeer ik zo helder en duidelijk mogelijk te zijn. Ik vind het prettig om goede afspraken te maken en mensen het gevoel te geven dat ik voor ze klaar sta. Dat is mijn kracht als manager backoffice. We zijn een communicatieadviesbureau en goed communiceren met klanten en collega’s hoort daarbij. Ook voor mij als manager backoffice natuurlijk.

 

Ik heb een jaar Frans gestudeerd aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Na het behalen van mijn propedeuse, koos ik voor de vervolgopleiding Spraak- en Taalpathologie. Toen ik de opleiding had afgerond, verhuisde ik terug naar Zeeuws-Vlaanderen. Ik startte als intercedent bij een uitzendbureau. In die functie kwam ik de vacature tegen voor secretaresse bij Lievens Communicatie. Helemaal wat anders, maar zo’n uitgebreid takenpakket leek mij wel wat! Ik solliciteerde.

 

De functie beviel mij goed en ik kreeg de ruimte om te groeien in de organisatie. Ik ben verantwoordelijk voor de administratie, de secretariële ondersteuning en het uitvoeren en bewaken van organisatieprojecten. Ik zorg dat de facturen op tijd de deur uitgaan, de leveranciers op tijd betaald worden en de verzekeringen, pensioenen en ICT-faciliteiten op kantoor goed geregeld zijn. Daarnaast vind ik het belangrijk op de hoogte te blijven van wettelijke wijzigingen en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Bijvoorbeeld op het gebied van Human Resource Management. Die kennis is handig, want vijf jaar geleden namen Cora, Mirjam en ik samen Lievens Communicatie over. We hebben alle drie een andere achtergrond en dat maakt ons een sterk managementteam.

 

Werkprocessen zo efficiënt mogelijk inrichten en uitvoeren, daar probeer ik kritisch naar te kijken. Ik streef naar een digitaal documentenbeheer en een papierloos kantoor. Dat bespaart ruimte en kosten en is ook nog eens milieuvriendelijk.

 

Samen met mijn man Adri en drie kinderen Mijke, Sofie en Bart woon ik in IJzendijke. Mijn weekenden zijn vaak gevuld met sport. Is het niet voor de kinderen, dan is het wel voor mezelf. Ik houd van hardlopen en tennissen. Vroeger fanatiek en op hoog niveau, nu vooral voor ontspanning en beweging. Ik vind het leuk om me bezig te houden met een gezonde levensstijl. Meer vis en minder vlees bijvoorbeeld. Dat probeer ik ook aan mijn gezin door te geven.

 


0 Reacties

Plaats uw reactie