VPRA

Hallo 2019, hallo nieuwe collega!

Sinds begin dit jaar hebben we een nieuw gezicht op kantoor. Simone Mortier versterkt het team als medior communicatieadviseur. Na een aantal leerzame jaren bij Dow en een jaar freelancen, kon ze niet wachten om te werken aan uitdagende communicatie-opdrachten! 

 

Simone, 31 jaar oud, woont samen met haar vriend Christoph in Hulst. “Ik vind Zeeuws-Vlaanderen een heerlijke plek om te wonen. Het is er mooi, de kwaliteit van leven is goed én de meeste vrienden en familie wonen in de buurt. Daarom ben ik na mijn studie Real Estate & Facility in Breda terug naar Zeeuws-Vlaanderen gekomen. Ik ging aan het werk bij Dow Terneuzen. Ik heb in zeven jaar tijd verschillende functies vervuld, waarvan de laatste jaren bij de afdeling Workplace Services als Project Manager. Dow triggerde me om me te verdiepen in menselijk gedrag rondom de vele veranderingen in deze organisatie. Een master Imagineering volgde… Tijdens deze opleiding leerde ik hoe mensen in organisaties en overheidsinstellingen geïnspireerd kunnen worden tot veranderingen door gebruik te maken van de verbeeldingskracht. 

 

Aan de slag als Imagineer
In december 2017, na het afronden van haar master, besloot Simone een jaar te gaan freelancen. Ze kon meteen aan de slag bij een aantal gemeenten in België en Nederland. Bijvoorbeeld, voor het faciliteren van workshops en het houden van interviews met inwoners, ondernemers en gemeentelijk ambtenaren bij het op zoek gaan naar het DNA van de stad. “Altijd deed ik de opdracht samen met een bureau of een andere freelance Imagineer. Ik merkte dat ik graag samenwerkte en miste collega’s. Daarom ging ik op zoek naar een nieuwe uitdaging en een groep collega’s waarmee ik kan sparren. Nou, die heb ik bij Lievens Communicatie wel gevonden!”

 

Blijven ontwikkelen
Simone: “Mijn vrije tijd vul ik graag in met buiten sporten. Ik vind het leuk om te koken, maar geniet ook van een etentje buiten de deur met vrienden of familie. Ik schilder graag en lees veel boeken om mezelf te blijven ontwikkelen. Nu vooral op het vlak van communicatie natuurlijk. Ik ben heel benieuwd naar alle uitdagende opdrachten die bij Lievens Communicatie op mijn pad komen!”


0 Reacties

Plaats uw reactie