VPRA

Een nieuw gezicht!

Vanaf 8 januari versterkt Kim Geelhoed ons team als medior communicatieadviseur. Na twintig jaar in de Randstad is ze weer terug in Zeeland en heeft ze veel zin om de regio opnieuw te ontdekken! 

 

Vertel eens wat over jezelf...

 “Ik ben Kim Geelhoed, 39 jaar, getrouwd met Camille en moeder van Levi en Max. Ik ben geboren en opgegroeid in Heinkenszand. Toen ik ging studeren, ben ik uit Zeeland vertrokken. Eerst naar Rotterdam waar ik Communicatie studeerde aan Ichthus Hogeschool, daarna naar Amsterdam voor de studie Bestuurskunde aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Met mijn gezin verhuisde ik vervolgens naar Haarlem, waar het na twaalf jaar begon te kriebelen… terug naar de Zeeuwse kust!

 

Ondanks de studie Bestuurskunde bleef ik het vakgebied communicatie trouw. Ik vervulde zestien jaar verschillende communicatiefuncties bij de overheid. Recent was ik communicatieadviseur bij gemeente Haarlem in het domein openbare ruimte. Ook was ik daar woordvoerder voor de burgemeester. Ik heb daardoor een brede basis: van participatie tot woordvoering. Daarnaast heb ik tien jaar ervaring als adviseur crisiscommunicatie voor Veiligheidsregio Kennemerland. Daar heb ik veel van geleerd. En ik houd van de dynamiek! Snel schakelen en onder tijdsdruk de juiste beslissingen nemen.

 

Ik heb zin in mijn nieuwe functie hier bij Lievens Communicatie. Ik help mensen graag met het concreet maken van een vraag of opgave en met het aanbrengen van structuur in processen. Ik ben nieuwsgierig, iets wat goed van pas komt in dit vak. Luisteren, doorvragen, boven tafel halen wat de bijzonderheden zijn. Ook ben ik erg gericht op het ‘samen doen’: met werknemers, klanten, de omgeving. Daar word ik enthousiast van."

 

Mijn vrije tijd

“Ik ben het liefst buiten. Lekker een frisse neus halen samen met mijn gezin. Verder houd ik van zingen. En ik hoop mijn hobby duiken weer op te pakken. Daar ben ik mee gestopt toen mijn kinderen geboren werden. En heel belangrijk: nu we weer dicht bij de familie wonen, kunnen we elkaar weer vaker zien.”

 

Tot slot

“Ik heb veel zin in dit nieuwe ‘avontuur’ en het leren kennen van de verschillende organisaties in Zeeland. Dus: tot gauw!”


0 Reacties

Plaats uw reactie