VPRA

Dow viert feest!

Dow Terneuzen viert dit jaar haar vijftigste verjaardag. En dat wordt groots gevierd met een enorm personeelsfeest, een jubileumboek en een feestelijk evenement voor alle Zeeuwen in de Terneuzense binnenstad. Lievens Communicatie ondersteunt Dow bij de communicatie rondom de jubileumfestiviteiten.

 

Het jubileumjaar begon voor Dow met een groot personeelsfeest op zaterdag 30 mei, waarvoor ruim 3.000 uitnodigingen de deur uitgingen. Er was een speciaal projectteam voor het feest, bestaande uit medewerkers van Dow, Lievens Communicatie, Signature Relatiemarketing, vormgever studioRaven en internetbureau Tim_online. Sander de Schepper coördineerde vanuit Lievens Communicatie alle interne communicatieactiviteiten in de aanloop naar het personeelsfeest. “Bij de organisatie van zo’n groot feest komt veel kijken. De communicatie vooraf en het hele uitnodigingstraject waren erg belangrijk om het voor medewerkers zo makkelijk en leuk mogelijk te maken om naar het feest te komen. Postercampagnes, raamstickers, deurhangers: alle registers zijn opengetrokken voor maximale voorpret. Ook de Dow Game (een variant op Memory) op de registratiewebsite hielp daarbij en was een groot succes. In het hele traject hebben we fijn samengewerkt met alle partners. Een sterk staaltje teamwork!”

 

Een boek vol herinneringen

Na afloop van het personeelsfeest kregen alle gasten een speciaal jubileumboek uitgereikt, dat Lievens Communicatie in opdracht van de afdeling Public Affairs van Dow realiseerde. Sander: “Het boek geeft een mooi overzicht van de vijftigjarige geschiedenis van Dow in Terneuzen. Het is een visueel aantrekkelijk boek geworden met veel anekdotes, mooie foto’s en prettig leesbare stukjes over hoogte-, maar ook dieptepunten van de afgelopen vijf decennia. Geen taaie stof, maar een leuk boek voor alle medewerkers.” Het boek kreeg de titel ‘Weet je het nog?’, want Dow wil dit feestjaar vooral herinneringen ophalen. Sander: “Niet alleen met het personeel, maar ook met de oud-medewerkers en de omgeving. De voorbereidingen voor het grote publieksevenement op zaterdag 10 oktober in de Terneuzense binnenstad zijn inmiddels in volle gang. We zijn blij dat we ook daar ons steentje aan mogen bijdragen. Wat er allemaal op het programma staat? Dat lees je binnenkort op www.dowterneuzen50jaar.nl.”

 


0 Reacties

Plaats uw reactie