VPRA

Dertien mensen, dertien wensen

Gelukkig nieuwjaar! Dat 2017 een jaar mag zijn vol mooie (communicatie)projecten, fijne samenwerkingen en nieuwe kansen. We staan ook dit jaar weer voor u klaar, dus laat ons weten wat uw wensen zijn. Benieuwd naar die van ons? Dat zijn er een heleboel: dertien mensen, dertien wensen!

 

Anneloes: “Ik begin het nieuwe jaar waar ik het oude eindigde: bij Groenhuysen in Roosendaal. Het eerste kwartaal van 2017 hoop ik daar nog een paar mooie projecten af te leveren. Waar ik me verder op verheug, is de ‘Tour de Hollande’ die ik met mijn man en zoon ga maken. Met onze nieuwe vouwwagen willen we alle Nederlandse provincies bezoeken. We beginnen natuurlijk in Zeeland.”

 

Cora: “In 2016 heb ik een aantal mooie communicatieprojecten voor zorginstellingen mogen doen. De veranderingen in de zorg en in de maatschappij vragen veel van deze organisaties, hun cliënten en de mensen om hen heen. Samenwerking en duidelijke, maar vooral persoonlijke, communicatie is daarbij cruciaal. Ik hoop dat ik daar ook in 2017 een steentje aan kan bijdragen.”

 

Esther: "Begin 2016 kwam ik terug op het thuishonk na een jarenlange detachering bij projectbureau Zeeweringen. In een jaar tijd heb ik verschillende opdrachten mogen uitvoeren voor 'nieuwe' klanten. Ik hoop dat in 2017 meer mooie, uitdagende klussen op mijn pad komen. In het voorjaar gaan we thuis onze zolder verbouwen. Hopelijk mag het resultaat er zijn!"

 

Geraldine: “We gaan voor een gelukkig en gezond 2017! Een jaar waarin ik weer mag communiceren over de mijlpalen en ontwikkelingen van de Nieuwe Sluis in mijn ‘hometown’ Terneuzen. Er staat genoeg op de planning, dus ik hoef me niet te vervelen! Ook hoop ik weer volop te genieten van mijn gezin en Ladies’ Circle Zeeuws-Vlaanderen, een serviceclub waar ik me al jaren voor inzet.”

 

Isabelle: “Ik houd me bezig met de cijfers en het personeel van Lievens Communicatie. Ik hoop dat 2017 weer als een succesvol jaar de boeken in kan! Op dit moment ben ik druk bezig met ons nieuwe interieur. Het kantoor van Lievens Communicatie krijgt dit voorjaar een grote metamorfose. Ik hoop dat het bij u in de smaak valt. Kom binnenkort gerust eens langs en vertel ons wat u ervan vindt!”

 

Karlijn: “2016 was voor mij een heel bijzonder jaar. In juni haalde ik mijn bachelordiploma Communicatie. Niet lang daarna vond ik deze baan bij Lievens Communicatie. De afgelopen maanden heb ik al veel geleerd over het vak. Mijn wens? Ik hoop dat ik me dit jaar volop kan gaan ontwikkelen in mijn rol als communicatieadviseur en mee mag werken aan mooie projecten in de regio.”

 

Leonie: “In oktober heb ik een zoon gekregen, dus ik hoop dat ons eerste jaar als kersvers gezin goed verloopt! In februari kom ik terug van zwangerschapsverlof. Ik heb zin om weer aan de slag te gaan als adviseur omgevingsmanagement voor Rijkswaterstaat. Er staan allerlei projecten op de rol in en rond Terneuzen. We gaan ervoor zorgen dat er zo min mogelijk hinder is voor al het verkeer.”

 

Mirjam: “Ook dit jaar ga ik weer vol enthousiasme aan de slag voor Zuidwestelijke Delta, een van de Deltaprogramma’s. Op 9 februari vindt de jaarlijkse werkconferentie plaats voor alle betrokkenen in de regio. Op die dag lanceren we ook de nieuwe website. Ik ben druk bezig met de organisatie en coördinatie ervan en hoop natuurlijk dat de dag én de site een succes worden!”

 

Nicolette: “In juni 2016 ging ik bij Lievens Communicatie aan de slag. In dat half jaar heb ik aan interessante projecten meegewerkt, waaronder een symposium voor Arduin. Ik hoop ook dit jaar weer op veel leuke en leerzame klussen. Over twee weken ga ik op vakantie naar New York. Een reis die ik dan eindelijk van mijn bucketlist kan afstrepen! Een goed begin van een hopelijk heel mooi jaar.”

 

Sander: “In januari word ik voor de tweede keer vader. Ik hoop natuurlijk dat onze jongste telg gezond ter wereld komt. Afgelopen jaar heb ik me ingezet voor Zeeland Veilig, een initiatief van Veiligheidsregio Zeeland. Een nieuwe communicatieaanpak, waarmee ik hoop dat we alle Zeeuwen in 2017 een stukje zelfredzamer kunnen maken.”

 

Stefanie: “Bijna drie jaar verzorgde ik de communicatie over de kustversterking in West-Zeeuws-Vlaanderen. Eind 2016 leverden we het project in bijzijn van minister Schultz van Haegen op. Ik hoop dat de kust zich mooi ontwikkelt en dat ik er dit jaar veel (zon)uren mag doorbrengen. Op mijn wensenlijstje staan ook wat buitenlandse trips: Denemarken, Noorwegen en Sri Lanka, ik kom eraan!”

 

Wendy: “Ik heb al veel leuke dingen in het verschiet dit jaar! De afronding van het sluizenproject van Rijkswaterstaat, en misschien het opstarten van een volgende. Mezelf verder ontwikkelen in het omgevingsmanagement en leuke reizen, festivals en concerten. Bovenal wens ik de wereld heel veel positieve energie. Zoals Dionne Warwick zingt: what the world needs now, is love, sweet love!”

 

Wyanda: “Al drie jaar ben ik betrokken bij de communicatie rondom de beschermde natuurgebieden in de Zuidwestelijke Delta. In 2016 werden maar liefst vier Natura 2000-beheerplannen van Rijkswaterstaat vastgesteld. In 2017 blijf ik betrokken bij deze projecten. Ik hoop dan nog meer mensen enthousiast te maken over de bijzondere natuur en er zelf ook volop van te genieten!”


0 Reacties

Plaats uw reactie