VPRA

Aan de slag bij de gemeente Sluis

Een collega die eerder dan gepland met zwangerschapsverlof ging en een flinke workload. Geen wonder dat het team Communicatie van de gemeente Sluis dringend om extra handjes verlegen zat. Eén telefoontje naar Lievens Communicatie was genoeg. Een week later startte Anneloes op het gemeentehuis in Oostburg.

 

Anneloes is voorlopig hét aanspreekpunt voor de stads- en dorpsraden binnen de gemeente Sluis, organiseert bezoeken van het college van B&W aan verschillende kernen en ondersteunt verder haar communicatiecollega's waar nodig. Van het parkeerbeleid in Breskens, tot wel of geen vuurwerkvrije zone. Van de uitgifte van reisdocumenten aan Nederlanders die niet in Nederland wonen tot de communicatie rond de ruiming van een vliegtuigbom. Van meelezen met de communicatienota tot het redigeren van een brief over het belang van niet parkeren op het marktterrein. Het werk bij een gemeente is gevarieerd en iedere dag anders.

 

Meedraaien

Het is niet de eerste detachering van Anneloes. “Ik werkte al gedetacheerd bij de gemeente Middelburg, provincie Zeeland, waterschap Scheldestromen, Groenhuysen en Rijkswaterstaat. Er wordt van je verwacht dat je vanaf dag één vrijwel volledig meedraait in het team. Dat is een mooie uitdaging.” Het is niet de eerste kennismaking van Lievens Communicatie met de gemeente Sluis. Collega Sander verving er al eerder een medewerker met zwangerschapsverlof. “Sander werkt op het moment gedetacheerd bij de Veiligheidsregio. Dus ik mocht zijn plaats innemen. Letterlijk en figuurlijk: ik zit aan ‘zijn’ bureau!”

 

Detachering communicatieadviseur
Ook extra handjes nodig? Voor (tijdelijke) versterking van uw communicatieafdeling of project, leveren wij via een detachering de juiste persoon. Iemand die, qua ervaring, kennis en kwaliteiten, perfect aansluit op uw organisatie of project. Wij detacheren onze adviseurs op senior, medior of junior niveau voor kortere of langere periodes. We zorgen voor de juiste persoon op de tijdelijke plek.


0 Reacties

Plaats uw reactie